Ikternet helpt met diensten voor het beveiligen van uw website en webshop

Beveiliging

Voorkomen is beter dan genezen … Dat is de reden dat alle websites die wij bouwen worden beveiligd tegen bekende en nieuwe cyber-aanvallen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kwetsbaarheden

Er is veel te doen over hacks, cyber-aanvallen en dergelijke. Voorkom dit door Ikternet uw website of webshop te laten beveiligen. Alle bouwstenen waarmee de website en webshop zijn gemaakt, worden met grote regelmaat doorgelicht en bijgewerkt indien er kwetsbaarheden ontdekt worden.

Monitoring

Vrijwel alle websites en webshops maken gebruik van stukjes programmatuur – zoals scripts – en databases. Deze onderdelen kunnen door kwaadwillenden op slinkse wijze worden aangepast om hen toegang te verschaffen tot uw gegevens. De monitoring dienst van Ikternet houdt voortdurend in de gaten of er een poging wordt gedaan om bij uw gegevens te komen en voorkomt dit.

Firewall

Een firewall wordt ingezet om de toegang tot uw website of webshop af te schermen op netwerk-niveau. Dit is een behoorlijk ingewikkelde en specialistische dienst, die Ikternet voor u inregelt en beheert. Deze dienst zorgt ervoor dat uw website en webshop beveiligd zijn tegen inbraak.

Onze garanties

Heeft u een van deze diensten bij Ikternet afgenomen, dan zorgt Ikternet ervoor dat uw website of webshop vrijwel zonder onderbreking kan blijven doorwerken, ook al vindt er een aanval plaats.

Altijd beschermd
€9,95
Per maand
Nieuwste updates van firewalls
Altijd up-to-date met beveiliging tegen kwetsbaarheden
Continue monitoring
Neem contact op
Altijd beschermd
€9,95
Per maand
Nieuwste updates van firewalls
Altijd up-to-date met beveiliging tegen kwetsbaarheden
Continue monitoring
Neem contact op